välj glasmodell för gravering av dina egna idéer
Råglas att gravera på

dricksglas
- champagneglas
- långdrinksglas
- snapsglas
- vinglas
- whiskyglas
- ölglas
- övriga dricksglas
fat
glas med färg
glaskulor
Kannor och flaskor
kristallblock
ljusstakar, lyktor
glasprismor
skålar
tavelglas & plant glas
vaser
änglar och annat fusat
övrigt hyttglas
glasbelysning
 
Mina andra hemsidor, med personliga gravyrer
Index
referenser/gästbok

DU KAN KÖPA ALLA DESSA GLAS ÄVEN UTAN MOTIV.

Priser

Alla priser är i svenska kronor och inkluderar moms. Du betalar endast den valda glasmodellens inköpspris, arbetskostnad samt fraktkostnad enligt postens normer.

Tillval
Tillval är presentaskar, presentinslagning, hälsningskort, dessa kostar enbart självkostnadspris..

Betalningsmöjligheter
- betala gärna i förskott, du får fakturan i mail i förväg som blir ditt kvitto.
- du kan även betala vid mottagandet, då postens avgift tillkommer.

Fakturan är samtidigt mitt arbetsblad också, som innehåller allt vi kom överens om, därför bekräfta att allt som står där är korrekt.

Frakt
Fraktkostnad tillkommer varje paket, beroende på aktuell vikt enligt postens prislista.
- Under 2 kilo ID-märkt brevär billigast och snabbast.
- postpaket där ingår försäkring från Postens sida.
- ytterligare möjligheter med tillägg som postförskott och rekommenderat
- eller andra fraktbolag som Schenker eller bussgods.

Brevsändningar brukar alltid gå bra, men det är ändå din risk om du väljer det och trots min omsorgsfulla paketering händer något med paketet.

Emballage
Jag emballerar alltid mycket bra. Glasen placeras i en kartong, oftast med bubbelplast. Denna lägger jag sedan i en större kartong och jag fyller ytrymmet mellan dessa två med skrynkligt tidningspapper. För att spara på miljön, köper jag sällan frigolit och onödiga packmaterial, utan använder skrynklat tidningspapper. Det händer att jag återanvänder starka, rena och hela begagnade kartonger också, av samma skäl.

Ohämtat postförskott
både tur- och returfraktkostnaden inkl. pf-avgift debiteras. Vid specialbeställningar där glaset blir osäljbart för mig efter retur, debiteras dessutom självklart både glasets och arbetets pris.

Sådant ärende hanteras som obetald faktura. Påminnelse skickas vid returdatum då kostnader tillkommer med lagenlig ränta och påminnelseavgift på 50 Kr. 10 dagar efter det följer rutinmässiga åtgärder, dvs ärendet skickas vidare till indrivning, då ytterligare kostnader tillkommer.

Ångerrätt/Öppet köp
Om du köper en befintlig vara utan personlig anknytning, har du enligt lag 14 dagars öppet köp.


För specialbeställningar där t.ex. namngravyr eller sådana personliga motiv finns på glaset som gör att det blir osäljbart för mig efter retur, kan jag tyvärr inte lämna ångerrätt/öppet köp, eftersom arbetet gjordes på din beställning enligt önskemål.

Leveranstid
Jag har alltid fullföljt mina löften och skickat beställningarna på överenskommen tid. Skulle jag möta ett oövervinneligt hinder, tar jag kontakt och kommer överens om annat.

Önskemål från mig till mina kunder: När du mailar en förfrågan, lämna vänligen alla uppgifter/önskemål/funderingar med en gång. Om vi brevväxlar med flera mail, använd gärna Svara-funktionen, då har vi hela diskussionen i samma mail.

Din säkerhet - garanti
- Vid större arbeten (t.ex. porträtt) skickar jag bild på färdig gravyr, innan jag skickar paketet. Du har då möjlighet till viss justering. På det sättet utesluter vi möjligheten till missnöje. Sedan skickar jag paketet i överenskommen tid och sätt, med överenskommen betalning.

- Eftersom jag gör allt arbete från inköp till packning ensam, har du kontakt med en enda person från början till slut. Vad du än har för frågor eller önskemål, får du rakt besked direkt av mig.

- Jag är mån om hela processen och kan vara stolt över att jag bara haft nöjda kunder. Läs gärna i min gästbok.


upp